Bloggvärldens nya placeringar!

Jo det är som rubriken lyder vi har lite ändringar här. Sveriges 4:e största blogg har numera Stina-Lee, och inte Paow eller Dessie. Känns bra då Stina-Lee inte är i närheten av lika pinsam som någon av dem. Men jag tror det kommer ändra sig snart, det är nog bara extra uppståndelse kring henne nu eftersom hon nyss fått barn.
Däremot går det lite sämre för Amanda var det..
Du har hoppat ned till tionde plats och är nu hotad av att lämna listan! WOOHOO sånt gillar vi. I stället hoppar Rahlenfeldt och tar Amandas plats. Engla´s Showroom, Lisaplace och Storstadspojken hoppar glatt upp i listan! Men ingen vet ju säkert hur länge detta kommer vara, bloggvärlden är ju känd för att vända sig snabbt. Allt kan vara annorlunda imorgon...Kommentarer
Postat av: Lovisa Tekla Evelina♥

Tack:D

Bra blogg du har :)

2009-09-27 @ 21:30:33
URL: http://fotopic.blogg.se/
Postat av: michelle

Har undrat en sak ganska länge och kommer inte fram till något vettigt... Vad är skillnaden mellan proffsbloggare och privatbloggare? Kissie säger ju hela tiden att hon är sveriges största bloggerska. Kenza ligger ju etta på privatbloggarna... Vem är då störst? Hoppas på att du har något bra svar på detta så jag slipper ligga vaken om nätterna, haha! ;)

2009-09-28 @ 12:21:15
URL: http://lemichelle.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Frossle.com
Frossle.com