Paow is back on track!

Nu är det som vanligt igen det står Paow på bloggportalen.

Det ryktas att det var Dessie som lekte med Paow's konto, kan det stämma tror ni? Jag menar, det är ju smart för att komma högre upp på listan?

Förlåt..

Kissie ska färga utväxten imorgon och inte idag.Vad i helvete?

Ni ser kanske att Dessie är tvåa igen, men det är inte själva grejen. Vad fan har hänt med Paow? Hon ligger inte kvar på topplistan längre utan har ersatts av någon Lajena? Vad är detta? Är det någon som har hackat Paows konto på bloggportalen? Eller är det så att "Lajena" bara hoppat upp sådär out of the blue? Minst sagt mystiskt.Wiihooo!

Goda nyheter allesammans! Dessie har fått fyra symptomer av svininfluensan. Vem vet hon kanske dör? Om jag ska vara helt ärlig så vill jag inte det, då kommer ju jättemycket skandaler i bloggvärlden försvinna! Såhär skrev hon i sin blogg:


Men detta är säkert också bara något försök till att locka läsare, som vanligt.

Stå till svars Kenza!

Kenza laddade ju upp lite bilder från badmodeplåtningen i våras. Här har ni dem:


Ser hon inte väldigt platt ut? Asså no boobs? Aja nästa bild:
På den här bilden så syns det tydliga bollar under bikini-toppen.
Vet inte riktigt vad, Photoshop, eller bara mycket Push-up? Vad tror ni?

"Skitsnack" om Dessie

I Vakna! med The Voice tog dom upp ämnet Dessie. De tog upp gerjer som jag också reagerat på, och ni kommer inom kort när jag fått mer information veta om den stora nyheten. Dessie bli såklart skitarg och kommer med argument.

Personligen tycker jag att dom tog upp väldigt självklara saker, finns ju så mycket mer att klaga på hos henne!

Kissie's nya beskrivning på bloggportalen!

Ja nu har Kissie uppdaterat sin beskrivning på bloggportalen. Nu skyltar hon med att hon är Sveriges största blogg och visar tydligt att hon tycker att hon själv är bäst.

Förut stod det: 

Kissies.se är om mig själv,
Alexandra Nilsson 18 år och
bor på Kungsholmen!
Sveriges snart största blogg!

"Naturligt" blond igen.

Ni har väl inte missat att KISSIE blir "naturligt" blond imorgon? Jådå, goodbye brunutväxt! Hallå heltgrått hår!

Bloggvärlden kommer störa sig på dig ännu mera nu.

Dessie ljuger så mycket!

Åter igen försöker Dessie få det att se ut som att man försöker ta efter henne och ha saker bara för hon har dem. Blå mjukisdress har många haft långt innan Dessie skaffa det, så sluta försöka låta som om alla vill vara som dig.

Du satte trenden? Nej du, det gjorde du inte! Snarare att du nu får ett stopp på den lilla trenden.

Måndag är en dålig bloggdag!

Jag bloggar mer senare, har det stressigt just nu! Vi hörs!

Amanda + droger = SANT

Jaså Amanda, du kommer dö i överdos? Förvånar mig inte, du har ju redan testa knark och det förvånar mig inte om du fortsätter med det. Att du dör i överdos blir då inte heller en omöjlighet. Men jag tror inte hon kommer dö, det är något hon säger för att locka till sig mer läsare.
Men man kan ju alltid hoppas.

Kissie = FEJK, FEJK, FEJK!

Ja, nu blir du ännu mer fejk! Fejk hårfärg, fejk mun, fejk bröst, fejk naglar, fejk ögonfransar, ja t.o.m. en del av ditt hår är ju fejk! Det ryktas också att du ska skaffa färglinser, vad är denna människa på väg? Håll med om att hon är klart över gränsen?

Du snackar om att du har så bra självförtroende, men det kan du inte ha för då skulle du inte göra om dig så mycket. Snart så opererar du väl allt du kan? Det talades ju om att du skulle operera ditt underliv förut, det kanske bara var ett rykte, men det kanske hon gjorde i smyg? Så många frågor, så lite svar. Men jag har lärt mig att sanningen kommer till slut alltid fram i bloggvärlden.

Bloggvärldens nya placeringar!

Jo det är som rubriken lyder vi har lite ändringar här. Sveriges 4:e största blogg har numera Stina-Lee, och inte Paow eller Dessie. Känns bra då Stina-Lee inte är i närheten av lika pinsam som någon av dem. Men jag tror det kommer ändra sig snart, det är nog bara extra uppståndelse kring henne nu eftersom hon nyss fått barn.
Däremot går det lite sämre för Amanda var det..
Du har hoppat ned till tionde plats och är nu hotad av att lämna listan! WOOHOO sånt gillar vi. I stället hoppar Rahlenfeldt och tar Amandas plats. Engla´s Showroom, Lisaplace och Storstadspojken hoppar glatt upp i listan! Men ingen vet ju säkert hur länge detta kommer vara, bloggvärlden är ju känd för att vända sig snabbt. Allt kan vara annorlunda imorgon...Nu kommer anorexian..

Är inte detta bara för överdrivet? Seriöst ha dagar som man inte äter på? Helt sjukt. Hur långt ska man gå egentligen? Men visst banta på bara då kanske vi blir av med dig. Jag tror faktiskt helt ärligt att hon kommer få anorexia om hon fortsätter såhär..

Såhär gick det till!

Jag tror inte allt är 100% relevant. Paow har säkert förvrängt något.

Fick en kommentar förut, om att de fick vad de förtjäna eller liknande, och det tycker jag låter bra. Paow säger att det är respektlöst att driva med en person. Ööhm?! Hallå, finns det överhuvudtaget någon ni umgås med som inte driver med er, eller utnyttjar er för kändisskap? Seriöst, jag skulle aldrig vilja vara vän med varken Dessie eller Paow annars, dom är ju bara så sjukt patetiska (I.a.f. i bloggen). Men, men, det är bara roligt att ni tror att ni faktiskt är omtyckta.

Då var det klart!

Amir ska alltså bo hos Mormor tills han hittar något eget. Tycker att han borde ha hitta en lägenhet redan? Han har ju ändå en av sveriges största bloggar att annonsera på. Han borde ha hittat någon som hyr ut. Men som sagt, alla vet att han kommer flytta hem igen.

Kanske ändå?

Ja mitt förra inlägg om blondinbella så stod det ju om ryktet som går. Det kanske stämmer ändå?

Detta var hennes inköpslista, äter hon sådär mycket så kanske hon faktiskt behöver en fettsugning tillslut. Jag mailade Blondinbella förut och frågade om rykterna som går, men hon har inte svarat. Det är bara att vänta och se.

"JAG BEHÖVER LÄGENHET" Amir är desperat!

Det jag hörde förut kanske stämmer ändå? För tänk er, hans mamma blir misshandlad, han kommer emellan och blir utslängd, pappan ber om förlåtelse men Amir vägrar flytta hem. Låter inte helt omöjligt. Det snackas också mycket om att han inte är utslängd, men jag tror inte det. Jag menar, Amir har ändå visat att han inte är den som ljuger för att få läsare, men jag vet hur detta slutar.. Om någon månad är Amir hemma igen.

Kissie startar bråk?

Ja, nu får man det första tecknet! Det har ju länge talats om att Kissie ska starta ett bloggbråk med Katrin Zytomierska, och nu har vi fått första tecknet. Men är det inte lite mesigt?

Kommer Katrin verkligen beröra s av detta? Hon kanske rent av skiter i det? Men blir det som alla hoppas på, bryter det ut en rejäl catfight! Tänk vad mycket jag kommer ha att skriva om, i fal det bryter ut. Det är bara att vänta och se vad bloggvärldens kaxigaste bloggerskor kommer göra..

Föresten

Det gick jättebra för bloggen igår!

Förlåt jag vet, detta är inget skvaller, men asså, Me like..

Dessie, Paow och Alexandra slagna?

Såhär skrev Dessie i sin blogg kvart i 4 på morgonen idag. Försökte hitta något inlägg hos Paow också men tyvärr fanns det inget:


Om det nu är sant som de skriver, så är det ju väldigt intressant.. Vad kommer hända nu då tjejer? Ska ni polisanmäla nu? Eller ska ni försöka vara oskadda och låtsas som ingenting? Skulle inte förvåna mig om detta också är fejk för att få uppmärksamhet, men om det inte är det, så tycker jag att det är skitkul! CRED till tjejen som gjorde det asså.

Vad menar hon?

Vad menar Dessie? Jag tror att hon menar att någon vän skiter i henne. Dessie påstår att hon har det perfekta livet, men nejnej! Allt är massa bekymmer egentligen, men det är inget hon vill erkänna.

Okej jag tar tillbaka!

Det dumma jag skrivit om Foki tar jag tillbaka, jag har insett att Foki är en lite mer speciell blogg och inte heller så mycket att skvallra om.. Så jag tänker inte bry mig om att uppdatera mer om henne i min blogg.
Det var väl det..Dessie ska ha ny frisyr!


Ja, vad är nu detta? Ska Dessie sluta se ut som Kissie nu? Ska hon bli brunett? Eller skriver hon bara för att överraska sina läsare och skapa reaktioner? Det roliga är ju att för inte alls länge sedan pratade Kissie om att bli brunett och nu kanske Dessie blir det? SJälv tror jag bara att hon säger så för att öka statestiken, hon kommer aldrig våga bli brunett anyway.

Paow, varför?

Paow, nu när du ligger tvåa bland privata bloggar, ska du inte hålla lite kvalité på allt du gör då? T.ex. varför lägger du ut sånna här bilder?

Jag vet inte vad du liknar mest där faktiskt...

Det ryktas att...

..Blondinbella ska på fettsugning?! Har hört av lite kontakter och kollat lite på bloggar runt om på nätet att Blondinbella ska på fettsugning. Stämmer nu detta rykte? För något år sedan så tyckte jag att det var samma rykte, men inget hände? Vi får se vad som händer med detta.. Vad ska Bella göra med sin kropp egentligen?


Det känns som att alla storbloggare får mer och mer komplex över sitt utseende..

Hur går det för bloggen?

Ja, Katrin Zytomierska, när du var med i "Vakna! Med The Voice" och snackade skit om Kissie, Paow och Dessie så sa du att du ville blocka bort din blogg från bloggportalen. Anledningen var ju att du inte ville synas tillsammans med dina små kollegor, för du tyckte det var pinsamt. Men vad händer nu? Du kanske inte ens behöver blocka bort din blogg från bloggportalen för den kanske kommer ut ur deras top 50-lista i.a.f. . Du har ju redan hoppat ned till plats nio.
Vi får se hur detta går, du kanske hoppar upp igen. Vem vet?

Jocelyn Wildenstein mamma till Amanda?

Om jag inte visste vilka båda var så skulle jag nog faktiskt gå på att Jocelyn Wildenstein var mamma till Amanda Var det. Kolla noga så ser ni likheterna!

Vackert?

Hur blir det nu då?

Förlåt för min dåliga uppdatering, jag skulle åka och träffa släkten och därför blev det tyvärr inget..
Men idag ska jag uppdatera så mycket jag bara orkar och jag börjar här&nu!

Ja, det är som det ser ut. Paow ligger nu tvåa på listan över "Mest besökta privata bloggare", och Dessie ligger precis under. Vad kommer hända nu? Kommer Paow hålla sin andra plats ett tag, eller blir det bara tillfälligt? Föresten kanske det blir ett nytt fejk-bråk av det här, vem vet?

Hej jag heter Dessie och jag försöker vara som Kissie!

Hon gör det som vanligt!
Kissie gjorde detta inlägg:

Nu kollar vi närmare på tiden!
Sen gör Dessie detta:
Vi kollar närmare på tiden igen..
Japp, man kan ju uttrycka det som att både Kissie och Dessie glider på Kissie's blogg.. När Kissie visar sig osminkad, gör Dessie också det. Ber om ursäkt för att det har blivit mycket skvaller om Kissie idag, jag måste variera mig lite mer.

Hoppsan...

Kissekatten gör det igen! Hon kan tydligen inte låta bli att använda photoshop. Vi vet hur fejk du är, så du kan skippa photoshop!

Dåligt gjort kissiemjau!

Ojdå..

När jag skulle göra lite reklam på Dessie.se för min blogg blev det lite fel.. Jag skulle skriva: Har du Kissies' Paow's och Dessie's nummer, skriv det till mig, men så råkade det bli såhär tokigt...


Hoppas ni förlåter mig.. Föresten känner jag att jag har lite att blogga om just nu, så om någon har något tips maila mig till: bloggextra@yahoo.se
Tack på förhand!


Där ser man..

Tänk vad bloggdrottningen får i present. Mycket snällt, men vore du inte känd lilla Kissie, så skulle du aldrig få något sånt här.

Sen så hittade jag också den underbara bild på hennes blogg!
Uääk! Okej, jag tar tillbaka allt jag någonsin sagt om att Kissie inte borde ha så mycket smink, keep it on! Så där vill nog ingen se dig? Åter igen, är Kissekatten verkligen så mjau? Nej, utan din blondering och ditt smink, så är du ingenting. Föresten, ta tillbaka dina gamla läppar...

Amir utslängd!

Ja, det är säkert många som sett det, men bättre sent än aldrig. Detta skrev Amir igår:
Vad jag har hört så är det Amir's kära far som försökte misshandla Amir's mamma, och när Amir kom emellan blev han utslängd. Stackars pojke. Vilken hemsk far han måste ha..
Jag hatar att behöva säga det, men lycka till..

Grattis Stina-Lee

Nu är barnet här, jag tror faktiskt att hon blir en bra mamma.
Eller vi får hoppas i.a.f

Andra dagen som skvallerblogg!

Det har gått bättre än vad jag trodde för att vara andra dagen, tack till alla som har läst den!
På bilden ser ni min besöksräknare idag. Men att lyckas som skvallerblogg blir svårt, har surfat lite idag och jag har sett att det kryllar av sånna här små bloggar.
Men om ni tycker min verkar bra kan ni stödja mig genom att göra ett länkbyte t.ex. . Jag länkar er från min blogg, och ni länkar mig från er blogg. Och jag vill självklart bli länkad från menyn. Ju större min blogg blir föresten, ju mer kommer jag uppdatera, och förbättra bloggen.
Men nu måste jag sprida mig på nätet och skaffa lite rykte här i bloggvärlden. Vill bara säga det också att jag kommer nog aldrig bli en blogg som uppdateras hela, hela tiden. Jag kommer uppdatera lite lagom så man hinner läsa allt.

Dessie och Paow

Dessie skrev förut i sin blogg, svar på tal om att någon trodde att dom fejkade sitt bråk. Hon säger att det inte är så, men jag tror också att dom har fejkat. Jag menar, varför skulle dom inte kunnat göra det? Dom båda är i stort behov av att öka besökare till sin blogg, och vad gillar bloggvärlden mer än bråk egentligen? Fejk-bråk är perfekt för att få mer besökare.
Ni är listiga brudar.
Mej kan ni i.a.f. inte lura!

Svar igen.

Nej men då måste jag upplysa dig om en sak lilla gumman, det här är min blogg och det är jag som kritiserar här, men visst om du inte tycker att det spelar någon roll vad jag tycker varför då bry sig? Ja, precis mitt tuffa gäng.
Jag tänker inte sluta läsa hennes blogg, jag vill ju kritisera.
Jag säger inte att det inte finns många som älskar Foki och hennes blogg, men det finns också folk som tycker hon är ganska irriterande, och du kan sluta påstå att det inte finns det. Jag säger bara vad jag tycker jag försöker inte tvinga Foki till något.
Gillar du inte att jag kritiserar Foki, så sluta läsa min blogg då?


Nu slutar jag med "Svar på tal", det är inte det min blogg handlar om utan den handlar om skvaller nyheter och kritik.

Jasså, bara en bloggkaraktär?

Kissie påstår i den härvideon att tjejen vi ser på hennes blogg inte alls är samma som i verkligheten utan bara en bloggkaraktär. Jag kan inte hålla med riktigt om den saken, jag menar hur långt ät man beredd att gå bara för att förstärka sin bloggkaraktär? Asså, gör hon bröst operationer och förstorar sina läppar bara för att få en starkare bloggkaraktär? Nej, jag tror att flickan på bloggen lever. Hon säger att alla som tror att Kissie lever är korkade, men jag tror helt ärligt att ingen vill gå så långt för en bloggkaraktär, nej du gumman sluta ljug. Du är KISSIE både på bloggen och i verkligheten.

Om nu det du säger i sant, så måste du ju vara galen.


Lite svar på tal!

Toppen att ni läsare kommer med åsikter och kommentarer, det gör ju att jag ska tänka på vad jag skriver och hur jag ska formulera mig! Men ni får inte häller glömma att all kritik som skrivs i denna blogg är min personliga uppfattning, och symboliserar också bara vad jag tycker. Men nu ska jag göra det som rubriken lyder, ge svar på tal.

Nej, det kan jag säga direkt att jag inte är. Jag vet många som stör sig på Foki och tycker att hon är konstig. Hon borde skriva lite mer om sitt privatliv, och ha lite mindre om nyheter och design. Och framför allt vill jag att hon slutar med den här "pussenuttesnuttegull" stilen som hon har, tycker bara det är jobbigt.
Det tror jag säkert att det gör, det finns hur mycket tidningar som helst som handlar om udda saker i.a.f. och det är ju det Foki skriver om.
Förlåt var lite otydlig, jag menar ju att dricka cola till frukost. Det skriver ju Kissie nästan varje dag i sin blogg att hon gör, och sen kommer Dessie och skriver exakt samma sak.

Ang. Mitt förra inlägg om Foki.

Ni som gillar Hennes blogg får ju självklart göra det. Men vill man läsa om lite udda saker, så kan man ju i.s.t. läsa någon tidning som specialiserar sig på sånt? Varför läsa det i en blogg när någon oerfaren tjej skriver om när badrum har udda design när man kan läsa det i någon tidning? Och vill man veta nyheter om t.ex. iPod vending machine kan man ju surfa på aftonbladet, varför just Fokis blogg?

Varför läsa Fokis blogg när det finns tidningar som gör samma sak fast bättre?

Kenza du är väl modell?

Som modell borde du väll veta hur man ska sminka sig? Alla vet att Kenza har en ganska stor underläpp, men varför är hon då så smart att använda rött läppstift så den ser ännu större ut? Om jag var henne skulle försöka sminka så den såg mindre ut..

HAHA din lilla copycat!

Kan inte låta bli att skratta varje gång Dessie härmar Kissie!Cola är ju som vi alla vet Kissie's grej! Men, vad är det ovanliga egentligen? Allt Dessie gör är ju något Kissie redan gjort, men å andra sidan så är ju allt Kissie gör något, Natascha Peyre, Linda Rosing och Carolina Gynning rdan gjort.

Fokis blogg

Jag tycker den är grymt patetisk 50% av allt hon skriver handlar om:

Hur folk har gjort konstiga badrum.
Hur folk har gjort konstiga kroppsmålningar.
Hur folk har målat konstiga ägg.
Hur folk har designa mat på ett "gulligt" sätt.

Det blir bara för mycket i längden.
En sån här nyhet är så typisk Foki, snälla nu har du gjort den typ av inlägg hur länge som helst, kan du inte börja med något nytt nu?

Är inte Blondinbella lite ute?

Ja, hur går det egentligen för lilla Isabella egentligen? Det verkar ju som att hon bara blir mer, och mer opopulär. Jag tycker att det inte var alls längesen som hennes mätare på bloggportalen stod på ca 760000 varje dag? NU brukar den hållas sig runt 660000 varje dag. 10000 är mycket på bara någon månad. Förut har hon ju alltid varit 1:a på Bloggportalen, åtminstone 1:a bland proffs bloggar. Men nu har lilla Bella blivit 3:a i Sverige och 2:a bland proffsbloggar. Jadu, du känns nog bara inte lika fräsch längre.. Kanske dags att sluta nu?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Jag tycker att du borde sluta för du blir faktiskt bara värre och värre!


Kissie's förebild

När Kissie var med i Vakna! Med The Voice, så nämde programledaren att hon var lite lik några japanska flickor med stil ganguro, och om man tänker efter det stämmer ju!
Jag ser i.af. likheter:
1. Sönderblekt blont hår.
2. Neger kroppar.
3. Smink så det skulle räcka åt hela svenska folket.
4. Kläder som, jag vet inte vad!
Dåså, känns Kissekatten verkligen så mjau nu? Nej, trodde väl det.

Amandavardet's misslyckade kamp om att bli större än Paow.

Blir väldigt road av att läsa amandavardet's blogg när hon försöker få sig själv att framstå som bättre än Paow. Helt ärligt förstår jag inte hur hon kan vara en känd bloggerska. Hon skriver tråkigt, ser ful ut  och är bara för patetisk. Jag kan ju inte påstå att Paow är jättesöt, men hon ser i.a.f. bättre ut än Amanda. Men hur kommer det egentligen se ut i framtiden? Kommer Amanda lyckas klå paow? I don't think so..
Inte ens patetiska Paow förlorar mot någon som Amanda.Retuschering är för vanligt i bloggvärlden.

Dessie och Kissie är tydligen inte dom ända som gör sig snyggare i Photoshop, utan deras kära vän Amir har tydligen också nappat på trenden. Denna retusch är PINSAMT dålig så det förvånar mig inte om alla skvallerbloggar si sverige har skrivit om det.

Håll dig borta från photoshop tills du kan det lilla bög!

Nejmen, vad oväntat?

Ja, det verkar ju inte bättre hörni? Bilderna är tagna från Paows och Dessies bloggar, undrar
vilka dom menar? Helt ärligt är dom ju jättetöntiga med sina patetiska bråk, visst är det lite kul men alla visste från början att det skulle sluta med att båda säger till varandra: "föörlååt bäästis! du vet att jag inte menar det, jag älskar dej ju såå mycket!" Hur töntigt som helst. Väx upp tjejer och sluta bråka en gång för alla ni blir ju ändå bara vänner igen. Ni är beroende av varandra, deal with it.

Bilden till vänster är från Paows blogg och den till höger från Dessies.Tjabba och välkommen till BEXTRA!

Ja, då var den här. Den nya skvallerbloggen, bextra! Eller bloggextra som är sidans riktiga namn. Här kommer det vara kritik, rykten, skvaller och nyheter om de stora bloggarna i Sverige. Den här bloggen ska jag försöka satsa på och försöka få det att gå ihop med mitt privatliv. Det kommer vara mest bloggande på helger, men jag ska försöka hinna med åtminstonde ett inlägg varje dag. Om det går bra för bloggen kommer jag ju satsa mer och tycka att det är roligare. Hoppas i.a.f. att ni finner denna blogg underhållande, ciao!

Föresten om ni har några tips på skvaller och nyheter, maila mig!
Bloggextra@yahoo.seBloggaSnyggt.se
Dunken.se

Gratisbio.se

Lägstabud.seRespito.com

Frossle.com