Ang. Mitt förra inlägg om Foki.

Ni som gillar Hennes blogg får ju självklart göra det. Men vill man läsa om lite udda saker, så kan man ju i.s.t. läsa någon tidning som specialiserar sig på sånt? Varför läsa det i en blogg när någon oerfaren tjej skriver om när badrum har udda design när man kan läsa det i någon tidning? Och vill man veta nyheter om t.ex. iPod vending machine kan man ju surfa på aftonbladet, varför just Fokis blogg?

Varför läsa Fokis blogg när det finns tidningar som gör samma sak fast bättre?

Kommentarer
Postat av: Simone

Haha jaa, bra fråga. Själv tycker jag om rosa, blandat med nytt, kul, udda osv.Det är väl lättare att läsa när man kan känna en koppling med bloggaren som inte BARa lägger ut inlägg om nyhter och udda badrum. Man får allt i ett :)

2009-09-23 @ 13:09:19
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: Jenny

Men läs aftonbladet då! ^^ Jag läser Fokis blogg. <3Jag förstår egentligen inte vad du har att klaga över? Hon har alltid bloggat i den här stilen, och det är detta som gjort henne till storbloggare.Foki skriver en skön nöjesblogg med inslag av coola nyheter, udda saker, och även inlägg om hennes privatliv. En perfekt blandning.Inge illa menat, men du är väldigt ensam om att vara missnöjd över det hon skriver om. :s

2009-09-23 @ 13:56:56
Postat av: Anonym

Ööh va? Det hon skriver om finns inte i någon svensk tidning! -_-Jag uppskattar alla ovanliga saker som foki visar upp på bloggen.

2009-09-23 @ 14:04:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Frossle.com
Frossle.com